További hírek

A LIGET MARADJON LIGET!

Tanácskozás a Budapesti Városvédő Egyesület szervezésében
2015. szeptember 21.  14 óra
Magyar Szakszervezetek Székháza (Budapest, Városligeti fasor 46-48.)

Programajánló

A Budapesti Városvédő Egyesület a szakmák összefogásának jegyében tanácskozást szervez a Városliget múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről. Előadóink több különböző szakma és szakterület szempontjából elemzik a kialakult helyzetet, a tanácskozás végén pedig a résztvevők segítségével áttekintjük a Liget védelmét szolgáló lehetséges és szükséges további lépéseket, a civil és szakmai fellépés rendelkezésünkre álló eszközeit.
Akik eddig elfogadták felkérésünket: Körmendy Imre építészmérnök, a MUT elnöke, dr. Fodor István a Magyar Nemzeti Múzeum címzetes főigazgatója, dr. Hossó Andrea közgazdász, Luxné dr. Vince Judit történész. A részletes programot a folyamatban lévő felkérések véglegesítését követően, szeptember 5-én tesszük közzé.

A tanácskozáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük, szeptember 17-ig jelezze Farkas Gabriellának a farkasgabi@varosvedo.hu email címen. A tanácskozással kapcsolatos további információk ugyanezen az elérhetőségen kérhetők

  • bve-logo2

  • LIGET_meghivo_20150921