További hírek

BETA 2016

Verseny és kiállítás
Felhívás

2016. július 28-ig

Kezdetét vette a BETA 2016 verseny és kiállítás, a Romániai Építészek Kamarájának Temes Megyei Területi Fiókja által első alkalommal megszervezett Temesvári Építészeti Biennálé keretén belül.

A BETA 2016 egy – részben az építészeti illetékből finanszírozott – kulturális projekt, amely Temesvár Polgármesteri Hivatalának és Helyi Tanácsának támogatásával és a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságának társfinanszírozásával valósult meg. A projekt, annak tartalma és a projekt eredményeinek felhasználási módja kizárólag a szervezők véleményét tükrözi.
A verseny és kiállítás a biennálé központi eseményeként a minőségi építészetet támogatja és hozza előtérbe, annak minden formájában és megnyilvánulásában, lehetőséget biztosítva a szakmán belüli eszmecserére, illetve a szakma és azon szocio-kulturális közeg közötti kommunikációra is, amelyben az előbbi tevékenykedik.

A június 21. és november 26. között lezajló versenyre olyan pályaművek nevezhetők be, amelyek a DKMT eurorégióban valósultak meg vagy amelyek szerzőinek állandó lakhelye a DKMT eurorégióban van (az 1. -13. Kategóriákba való benevezés esetén) valamint olyan pályaművek, melyek szerzői állandó lakhellyel rendelkeznek bárhol Romániában, Magyarországon vagy Szerbiában (a 14. -16. Kategóriákba való benevezés esetén).

Bővebb informaciók:
competition.betacity.eu (web)
contact@betacity.eu (e-mail)

  • unnamed