További hírek

Csatlakozzon a tizedik Nyitott Templomok Napja és a Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz

Felhívás építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek, restaurátorok és tájépítészek számára, általuk jól ismert templomok, zsinagógák, templomkertek (bibliai kertek) bemutatására
Nyitott Templomok Napja
Ars Sacra Alapítvány

2016. július 31-ig

Az Ars Sacra Fesztivál első napja a Kulturális Örökség Napjaival együtt a Nyitott Templomok Napja (2016. szeptember 17.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2016. szeptember 17-én, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket email-ben az ars-sacra@ars-sacra.hu, vagy a www.ars-sacra.hu honlapon 2016. július 31-ig, hogy programjuk bekerülhessen a nyomtatott programfüzetbe! Aki csak később tudja a programot beküldeni, semmi gond! A honlapon az utolsó pillanatban feltöltött rendezvényt is meghirdetjük! (A programok adatait ONLINE tölthetik fel, regisztrálás után, 1 db JPG kép feltöltésével.)

Előre is köszönjük!

A szakrális épületlátogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a FIDELIO Ars Sacra Fesztivál 2016 különszámában, a www.ars-sacra.hu, a www.oroksegnapok.hu, és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.

NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA
http://www.ars-sacra.hu/prglista.php?fokat=te

ARS SACRA ALAPÍTVÁNY
http://www.ars-sacra.hu/

  • arssacra_logo

  • AS_TN_logo1