Archív

IGALI Csanád (zongora, ének), vendég: STEFAICH Tibor

Barrelhouse Breakers / 4. 

2016. december 30. 20:00

Barrelhouse Breakers szeptembertől havi klubot indított a FUGA-ban: minden hónap utolsó péntekén – sok esetben vendég zenészekkel –muzsikálnak.
Barrelhouse Breakers a piano blues műfaját képviseli, leginkább Big Joe DUSKINPiano Red, Professor LONGHAIRMemphis SLIM zenéje inspirálta a repertoár összeállítását, de távolabbi stílusok ismertebb dalainak átdolgozott előadása is része a műsornak. A felhozatal nagy része pörgős, táncolható zene, néha azonban elhangzik egy-egy nyugodt, lassú blues.

IGALI Csanád, a Zeneakadémia egyházzene tanszakának mesterképzős hallgatója zongorázik és énekel. A kőbányai református templom orgonistája, s jó néhány blues és rock and roll formációban megfordult már, jelenleg az Andorai Péter & The Graceband tagja. Az együttes dobosa BUBENYÁK Zoltán, akinek – amellett, hogy hivatásos zongorista – az sem okoz problémát, hogy beüljön a dobok mögé. Diplomáját a Zeneakadémia jazz tanszakán szerezte 2005-ben. Ugyanettől az évtől a Back II Black együttes billentyűse, számos jazz formációban megfordult.

A belépés ingyenes.

  • igali profilkép