Archív

Manage [it] Yourself – grafika

A MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak programja

2015. február 2. 19:00

Beszélgetnek:
SZABÓ Zsófia és a Szív 17 csapat tagjai: CSUPORT Andrea, DEMECZKY Nóra és DÉRI Enikő

Moderátor:
BODNÁR Barbara (kommunikációs menedzser, MOME Design Intézet)

A februári Manage [it] Yourself fókuszában a tervezőgrafika áll. A beszélgetés során az egyéni karrier és a stúdióban való gondolkodás nagyon különböző útját fogjuk körüljárni. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mennyire tervezhető és tudatos egy közös stúdió felépítése akkor, amikor az együtt dolgozó alkotók hasonló profillal bírnak.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.
Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat két eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.

Facebook: https://www.facebook.com/events/775470739204195/

  • mome manage yourself