Archív

Oláh Dezső Trió feat. PECZE Balázs (trombita)

Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjasok koncertje 3.1

2016. október 7. 18:00

Közreműködik:
Oláh Dezső Trió / OLÁH Dezső (zongora), OLÁH Péter (nagybőgő), PECEK LAKATOS András (dob)

A Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjat pályakezdő jazzmuzsikusok támogatására hozta létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A pályázatokat kiváló muzsikusokból álló kuratórium bírálja el. A korábbi években díjazott volt LAKATOS PECEK Krisztián, POZSÁR Máté és VÖRÖS Janka, a múlt évben LAKATOS Sándor, MIKLÓS Szilveszter és MÓZES Tamara. Idén a szokásoktól eltérően nem három, hanem négy művész támogatásáról döntött a kuratórium: OLÁH Dezső és PECZE Balázs mellett KANIZSA Georgina és BALOGH Zoltán megosztott támogatásban részesült.

PECZE Balázs 1988-ban született, a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen képezte magát, tanulmányait trombitaművészi és trombitatanári mesterdiploma megszerzésével zárta. Több versenyen ért el kiváló helyezést.

A Junior Prima díjas billentyűs, OLÁH Dezső pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik. A komolyzenei kezdeteket a zongora bűvölete határozta meg, majd tizennyolc éves korában berobbant a hazai jazzéletbe. Triójának repertoárja újraértelmezett jazz standardekből, klasszikus zenei feldolgozásokból és a zenekarvezető kompozícióiból áll.

Online jegyvásárlás: CAFe BUDAPEST/Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjasok koncertje 3.1
Jegyár: 1500 Ft
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

  • Lakatos Ablakos 3.1.

  • CAFe2016_jegyfelulet_logo_02