Archív

Stoki

A B-terv csoport ülőkéi
Kiállítás

2015. november 3.

Kiállítók:
IPKOVICS Ágnes, PÁRDÁNYI Dorottya, TÓTH Fanny, GULYÁS Erik, FICKERT Flórián, LEE BIN Péter, SEBŐK Eszter, CSÉFFAY Alexandra, NAGY-MIHÁLY Márk, KERCSÓ-MAGOS Zsuzsanna, HORVÁTH Lili, CZIGÁNY Márkó, HOLES Bence, HIDAS Anna, Yevgeniy LEVKOVETS, KRASZNAI Dia, MÁTYÁS Dóra, VITÁLYOS Orsolya, TORMÁSI Petra, TÓTH Dávid

Az ülőke kiállítás a B-terv csoport háromnapos tavaszi workshopján elkészült termékeit prezentálja. A workshop keretébe a csoport tagjai önállóan vagy csapatban együttműködve alkottak sámli méretű ülőalkalmatosságokat, nagyrészt fa felhasználásával.
A workshop négy részből állt. A tervezés előtt közös inspirációgyűjtést végeztek, hogy megismerkedhessenek a téma adta lehetőségekkel és megosszák egymással gondolataikat. Az egymásra reflektáló konzultálások sorát követően kezdődhetett meg a tervezés, melynek során, hosszas ötletelés és rajzolás után mindenki konkretizálta az elkészítendő ülőkéjét. A kész tervekkel bevonultak a műhelybe, ahol három nap alatt egymást segítve mindenki megvalósította ötletét.
A B-terv csoporttól megszokott módon a workshop nem ért véget a termékek elkészítésével, aktívan operáltak az utómunkálatokkal, közösen készült a stúdiófotózás, a kiadványszerkesztés és a kiállítások megszervezése is.

Köszönetnyilvánítás SZÜCS János, KOPASZ István, PÁL Noémi, GULYÁS Erik és LÉTAI Márton részére.

http://b-tervcsoport.blogspot.hu/

Megtekinthető: 2015 11 18

  • bterv_logo

  • b-terv copy