Archív

Struct.Zine #2 – Lapszámbemutató

Az építészet- és városelméleti fanzine második száma a használaton kívüli épületek kreatív újrahasznosításának lehetőségeiről szól.
Lapszámbemutatónkra meghívtuk a legizgalmasabb hazai projektek ötletgazdáit, akik megpróbálták revitalizálni ezeket az épületeket. Ezen az estén ők mesélnek tapasztalataikról, misszióikról, jövőképeikről.

Előadók és előadásaik:
ONGJERTH Dániel az önfenntartó közösségi helyekről
The Coming Soon Project a popup boltok lehetőségeiről a Galamb utcában
LUKÁCS Nóra, mint az Igor Metropol ötletgazdája
NYÍRŐ Mór az eseményszerű hasznosításról

Moderátor:
CSISZÁR Mátyás

2013. április 3. 19.00

A Struct.Zine egy 3 hetente megjelenő építészetelméleti fanzine. Tanulmányaikkal, cikkeikkel, grafikáikkal az épített környezet és urbanisztika összefüggéseit, életterünk struktúráit tematikusan mutatják be, s értelmezik ezek mindennapi életre gyakorolt hatását. Mindezt a legfrissebb elméleti paradigmákkal és izgalmas vizualitással rendezik sajtó alá.

A Struct.Zine egy önszerveződő intézményfüggetlen kritikai periodika, amelynek missziója, hogy felvetéseivel, vitaindító publicisztikáival visszahozza a közéletbe az építészetről, annak társadalmi, szociológiai beágyazottságáról, városról, s a városi kultúra infrastrukturális hátteréről való kritikus megközelítésű gondolkodást.

http://structzine.hu/
http://www.facebook.com/StructZine

  • terítve

  • logo

  • közeli

  • cover