Archív

Szellemkép Diploma 2017

Kiállítás

2017. június 28. 19:00

Kiállítók:
CSANÁDI Gábor, ILE Adrián, LÁNG Győző, NYILASSY Lili, PFLIEGEL Bálint, RADNÓTZI Zsuzsa, RAJNAI Krisztina, SÁNDOR Emese, SPINGÁR-WESTERLUND Anita, SZABÓ Judit Erzsébet, TAMÁS Ágota, TELKES Tímea, TÚRI Márton

Köszöntőt mond:
FUCHS Lehel (művészeti vezető, Szellemkép Szabadiskola)

Megnyitja:
KEREKES Emőke (fotóművész)

A kiállításon bemutatott alkotások a Szellemkép Szabadiskola 2017-ben végzett évfolyamának diplomamunkáiból kerültek ki. Az iskola módszertanából adódóan a hallgatók igazi alkotói csoporttá kovácsolódtak össze az együtt eltöltött három év alatt. A diplomafeladat elkészítése lehetőséget ad arra, hogy a hallgatók számot adjanak az iskolában elsajátított tudásukról, elsősorban is arról, milyen messzire jutottak egyéni formanyelvük kialakításában.

A Szellemkép Szabadiskola nyitott, alapítványi formájú, művészeti szabadiskola, ahol immáron 23. éve folyik kétszakos fotográfus és rövidfilmes alap-, közép-, és felsőfokú főiskolai rendszerű képzés. A szabadiskola célja a szakképzés mellett az eredeti szabadiskolák legjobb hagyományainak szellemében a magas szintű technikai, szakmai ismeretek elsajátítása és a kreatív kifejezés, autonóm művészeti tevékenység fejlesztése.

WEB: www.szellemkep.hu
FACEBOOK: www.facebook.com/szellemkepszabadiskola

Megtekinthető: 2017 07 10

  • SZK_ALAP logo3A_nagy

  • szellemkep_pfliegel_balint

  • szellemkep_RajnaiKriszti-1166

  • szellemkep_csanadi_gabor