További hírek

“ut musica pictura” – Janáky István építész rövid bevezetőjével -Muzsikáló építészettörténet sorozat

H. I. F. Biber, M. Marais, A. Corelli, A. Vivaldi, G. Fh. Telemann, J. S. Bach és G. F. Händel kamarazenéje
Hargitai Géza István (fagott), Várallyai Ágnes (csembaló) és Kismarlyai Lilla (cselló) koncertje

H. I. F. Biber, M. Marais, A. Corelli, A. Vivaldi, G. Fh. Telemann, J. S. Bach és  G. F. Händel kamarazenéje
Hargitai Géza István (fagott), Várallyai Ágnes (csembaló) és Kismarlyai Lilla (cselló) koncertje

Hargitai Géza
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola fagott szakán. Zenekari muzsikusként a Szöuli Szimfonikus Zenekar, a Miskolci Nemzeti Színház Zenekara, a Makaói Szimfonikus Zenekar valamint a London City Opera zenekarának szóló fagottosa volt. Művészeti vezetője az 1994 óta működő Corelli Trió- és Consortnak. Szólistaként rendszeresen koncertezik Magyarországon és külföldön egyaránt. A koncertezés mellett tanít is, öt éve a hatvani Kocsis Albert Zeneiskola igazgatója.
A “Rana in fabula” Kiadó gondozásában Bach szólólemeze jelent meg (2001).

Kismarjai Lilla
Tanulmányait a győri Széchenyi Egyetem Zeneművészeti Intézetében és a Debreceni Konzervatóriumban végezte. 2007 nyarán a World Youth Orchestra tagjaként Törökországban, és Németországban turnézott. Kamaraművész munkája mellett tanít is.

Várallyai Ágnes
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Lantos István és Solymos Péter osztályában előbb zongora, majd 1993-ban Sebestyén János növendékeként kiváló minősítésű csembaló diplomát szerzett. 1990-1992-ig az amszterdami Sweelinck Konzervatóriumban Bob van Asperen-nél tanult, valamint részt vett Malcolm Bileson fortepiano és Jos van Immerseel csembaló kurzusán. 1992-ben Lipcsében a IX. Nemzetközi Bach verseny díjazottja s azóta szólistaként és kamarazenészként rendszeresen koncertezik. 2009-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen doktori fokozatot szerzett.